Bejelentkezés

Címlap

Tevékenységeink az Interneten

Nyomtatóbarát változatPDF változat

homoludens.hu Egyesület

Információforrás
A homoludens.hu a családok számára egyedülálló és ingyenes információforrás. Gyerekbarát minősítésű honlap. Reklámokat nem tartalmaz. Játékszabály gyűjteményében táblajátékok, kártyajátékok, családi játékok találhatók. Népi játék gyűjteményét, és óvodai játék gyűjteményét neves szakértők készítik. Papírhajtogatás és csináld magad játékgyűjteménye segítségével otthon, esetleg szülői segítséggel tud játékokat készíteni a gyermek.

Virtuális közösség
Napi anagramma és kvíz feladványok, fórumok, rendezvény jelentkezési lehetőségek, belső levelezőrendszer, információk beküldése, játékos személyek és szervezetek információi: mind-mind arra szolgál, hogy kultúrált, kreatív közösség jöjjön létre, egymást megismerve és segítve, ahol az összekötő kapocs a játék-játszás, de ezen keresztül a tudomány, művészet, hétköznapi ismeretek, a kommunikáció 21. századi módjának elsajátítása nemre, fajra, előképzettségre való tekintet nélkül.

Szakértői tanácsadás, kapcsolatkeresés támogatása
Azoknak a szülőknek, érdeklődőknek, akik közvetlenül egyesületünkhöz vagy a honlapunkhoz fordulnak, segítséget tudunk nyújtani többek között a következő kérdésekben: milyen értelmes játékot vegyen a gyereknek, hol-milyen készségfejlesztő foglalkozások vannak, hol találnak szakértőket adott területről, fogyasztóvédelmi problémák, játszóterek kérdései stb.