Bejelentkezés

Címlap

Családi társasjáték klub 80. - kártyajátékok

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Kártyajáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.

Sokféle kártyajátékunk gyűlt össze az elmúlt években, újra elővesszük mindet.Többek között: Keltis, Aranyásók, Vigyázz(6), Wizard, Kecskefogó, Dragons, Részecskés kártyajáték, LogiCard, TOP Trumpf (Veszélyeztetett tengeri állatok, Futballsztárok, Star Wars űrhajók), Baobab, Kang-a-roo, Halli Galli Extreme, Bang, Swish, Regatta, Wasabi, Ki vagyok én Meseországban?, Dixit, Az érzelmek birodalma, Relativity, 1000 kilométer, Tricky Double.
Új kártyajátékaink, amik még nem voltak a klubban: Alles ist Eimer, Fette Fünfzehn, Die Erbtante, Herzlos, Hanabi, Oscar, Csaló molyok.
Visszük azért a kerti játékokat is.

jáTÉKA 5: Zsugázzunk!
Kiállítás megnyitót tartunk 18.15-től.

Vigyázz(6) kártyaverseny
A kártyaverseny 18.30-kor kezdődik.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, Kecskefogó, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. június 6. 18.00 - 21.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Rendezvénysorozat cím: 
Családi társasjáték klub

Hozzászólások

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Akik a Vigyázz(6) verseny

Akik a Vigyázz(6) verseny alatt érkeztek a klubba, azok felmentek az emeletre és kártyáztak, amíg a verseny befejeződött. A verseny után elővettük a klub kártyajátékait, sokfélét kipróbáltak a játékosok. A kiállítás játékai közül Hobbitot, az óriás méretű franciakártyát és gyerekkártyákat, a régebbi klubjátékok közül pl. az Aranyásókat. Többen hoztak otthonról érdekes kártyajátékokat, Tibor saját maga által "utángyártott" kártyákkal. Ezek egy részét is kipróbáltuk. A klub végén gyors volt az összerámolás, mivel "csak" kisméretű kártyapaklikat kellett a dobozokban bepakolni, nem a szokásos sok-nagy-doboz-most-hová-pakoljam menet volt. Új és már nálunk korábban is járt középiskolás önkénteseket is jöttek, így egyre könnyebb a klubok lebonyolítása.