Családi társasjáték klub 75. - játék, bajnokság

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

CubiCup verseny
Várjuk emailben is előzetesen az érdeklődők jelentkezését. Csak amatőröknek!

NYUGI-NYÜZSI
Az elmúlt alkalommal sikeres volt, ezért most is két részre választjuk az örvendetesen egyre növekvő számú játékosainkat, hogy mindenki megtalálja magának a legkényelmesebb játékmódot.
NYUGI: Az emeleten hosszabb játékmenetű, csendes, koncentrálós körülményeket igénylő lepakolós és kártyajátékokat játszunk, háziversenyeket szervezünk, játékbemutatót tartunk.
NYÜZSI: a földszinten, a jáTÉKA kiállítás környéki területen fogjuk a gyerekjátékokat és a csengős, kattogós játékokat kipakolni. Itt érezhetik igazán jól magukat a játékokkal most ismerkedők, a kisebb gyerekekkel érkezők.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, Kecskefogó, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

2014. március 28. 18.00 - 21.00

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A földszinten a bevált

A földszinten a bevált gyakorlatnak megfelelően a zajosabb, nyüzsgősebb játékok voltak, az emeleten pedig a csendesebbek. Evelin segített önkéntesként a játékok bemutatásában. Sokan játszottak a CubiCop-pal, de végül verseny, pontszámokért nem alakult ki. Elhoztuk újra a pöccintős játékunkat (Crokinole). Laci toborzott új játékosokat a Rummikub játékhoz, kell is a játékos létszám az őszi országos verseny házibajnokságához. Evelinék egy városépítős játékot hoztak otthonról, nagyon érdekes volt, de nem jutottunk a közepéig játékismertetéssel együtt másfél óra alatt. A "szokásos" Wizard csapat is összeállt, a Finca sem maradhatott el. Népszerű volt a Repello, az Abalone, A nagy kvízjáték, a Swish, a Monte Banana, a Blanko és a Dino Park. Öt játékosunknak gyűlt össze az 5 pontja a klubba járásért, így mindegyikük választhatott 1-1 kártyajátékot ajándékul.