Családi társasjáték klub 74. - magyar játékok estéje

Hétmagyar társasjáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Rubik kocka és CubiCup verseny
Várjuk emailben is előzetesen az érdeklődők jelentkezését. Csak amatőröknek!

Új játékunk: Hétmagyar
Hétmagyar: Árpád fejedelem bevonulása játszható le 4 küldetésben, ahol minden játékos egy oldalon áll, az ellenfél maga a játék. Pozsonyi csata: Árpád 907-ben vívott győzedelmes csatája élhető át újra, ahol a háromszoros keleti frank-bajor túlerőt kell visszaverni. Hadak Ura: A népvándorlás 12 népéből kiválasztott 2 nép csatája játszható le, ahol a csatatér véletlenszerűen jön létre terepkártyákból. Népvándorlás: Bemutatja a Kárpát-medence küzdelmes évszázadait az Úr 300-adik évétől a 907-es pozsonyi csatáig.
A játékot a fejlesztője, Csanádi József mutatja be.

Mai játékaink: magyar fejlesztésű társasjátékok
Március 15. tiszteletére magyar játékfejlesztők játékait vesszük elő a klub játéktárából. Sokuk fejlesztője, kitalálója már járt a klubunkban korábban. Többek között: Naputánjáró társasjáték, Világgá megyek társasjáték, Részecskés kártyajáték, Relativity, Érzelmek birodalma, Piszkos Fred, Magyarország kvíz junior, Maradj talpon!, Ki vagyok én Meseországban?, LogiCard, LogiBoard, CubiCup, Rocky, Alarm! U-Boot!
Hozd el Te is otthonról a magyar társasjátékaidat, szívesen kipróbáljuk!

NYUGI-NYÜZSI
Mostantól két részre választjuk az örvendetesen egyre növekvő számú játékosainkat, hogy mindenki megtalálja magának a legkényelmesebb játékmódot.
NYUGI: Az emeleten hosszabb játékmenetű, csendes, koncentrálós körülményeket igénylő lepakolós és kártyajátékokat játszunk, háziversenyeket szervezünk, játékbemutatót tartunk.
NYÜZSI: a földszinten, a jáTÉKA kiállítás környéki területen fogjuk a gyerekjátékokat és a csengős, kattogós játékokat kipakolni. Itt érezhetik igazán jól magukat a játékokkal most ismerkedők, a kisebb gyerekekkel érkezők.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, Kecskefogó, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

2014. március 14. 18.00 - 21.00

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Nagyon jól bevált az az

Nagyon jól bevált az az ötlet, hogy két részre osszuk a csapatot, több helyünk lett, kényelmesebben voltunk és nem zavarták egymást a játékosok. Így folytatjuk legközelebb is.
Csanádi József több játékot is bemutatott, melyeket kipróbáltunk: a Reneszánsz magyar kártyát és a Tutanhamont. Utána a Lovagkorral játszottunk és a két órás bemutató végére jutott a Hétmagyar, amelyre már csak egy kis szabálymagyarázatnyi idő volt. A középiskolás csapat (Ákossal kiegészülve) egy kooperatív gamer játékot próbált ki (Red November), amelyet az egyikük hozott a klubba (igen, hozott anyaggal is dolgozunk...). Nekik sem volt idő befejezni a játékot, pedig az egymaga tartott vagy két órát. Volt Bűvös kocka kirakás és CubiCup játék, de nem versenyként, hanem "csak" játékként. A Világgá megyek volt még hosszabb játékmenetű, és ezeken kívül még sokféle más játékot is kipróbáltak a játékosok.
Majd minden alkalommal, így most is volt olyan játékosunk, aki ötödször jött a klubba, így megkaphatta a kiválasztott kártyajáték ajándékot.
Horcsin Tamás, első olyan középiskolásunk, aki az 50 órás kötelező szolgálatát nálunk kezdte meg az ősszel, éppen itt a klubban fejezte be az 50 órát. Gratulálunk neki szorgalmáért és segítőkészségéért! Sok-sok gyereknek és felnőttnek okozott örömet az elmúlt hónapokban. Reméljük, most már önkéntesként jön minél több játékostárunkat megismertetni a játékokkal.