Játéktér - Víz, víz, víz!

Játéktér - Víz, víz, víz! plakát

A nyári forró hétvégét vízzel próbáljuk enyhíteni az Angyalföldi József Attila Művelődési Központtal szemben, többek között vízi témájú játszóházzal, társasjáték klubbal, arcfestővel és lufihajtogató bohóccal.

A homoludens.hu Egyesület a rendezvények egyik elemeként asztali és kerti társasjátékokat visz.
Ez alkalommal szintén a homoludens.hu Egyesület fogja a vizes játékokat csinálni: szappanbuborék fújás, papírhajó készítés, dugóhajó barkácsolás, kincskeresés a víz alatt, bűvészmutatvány vízzel és még sok más, vízzel kapcsolatos játék.

2013. július 27. 15.00 - 19.00

+36 1 330 5357, 75ev@bp13.hu

Játéktér

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Víz, víz, víz

Rekkenő hőségben kezdtünk, Zsuzsa, Attila, Petra és én, de utána szerencsére beborult, és elviselhetővé vált a meleg. Meg persze azért is kellemessé vált a környék, mert nekikezdtünk a vizes játékoknak: gyerekmedence papírhajó csatának, vízipisztolyokkal csata, kincskeresés a víz alatt, célbalövés vízipisztollyal: mind-mind hűsítő játékok. Voltak még az asztalainkon és a földön hajó-tangram feladványok, dobókockás hajós játék, parafadugó hajó készítés, 2 személyes tengeri logikai játék, többféle papírhajó készítés, fújható papírhajó hajtogatás. Nagy sikere volt még a zúgattyúknak, a szívószál trombitának, ördöglakatoknak.
A társasjátékos részen Ákos, Ibolya, Annamari játékmesterkedtek, a jól bevált gyerek, felnőtt és családi játékainkat vittük és persze a szabadtér adta lehetőséggel élve dobójátékokat (Mölkky, Petanque), mocsárjárót.