Bejelentkezés

Címlap

Családi társasjáték klub 42. - új játékunk: Abalone

Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Abalone
A játék célja, hogy kitoljuk a játékfelületről ellenfelünk 6. golyóját. A szabályok egy perc alatt megtanulhatók. Izgalmas stratégiai játék 2 személyre, 8 éves kortól.

Önkénteseket keresünk
- Lenne kedved másokat tanítani játszani? Csatlakozz csapatunkhoz: rendezvényeken és a társasjáték klubban elkel mindig a segítség, akár csak néhány órára is, mert a mi standunknál mindig telt ház van.
- Van napközben időnként szabadidőd? El tudnád vinni XIII. kerületi intézményekbe a Társasjáték Klub ismertetőjét, hogy minél többen megismerjék ezt a lehetőséget?
- Bővíteni szeretnénk a homoludens.hu honlapot: kérjük, segíts az információk bevitelével.
- Értesz a honlap szerkesztéshez? Esetleg honlap szerver üzemeltetéshez? WEB grafika készítéséhez? Fontos lenne a honlapunkat továbbfejleszteni.
Kérjük, bármelyik fenti témában tudnál segíteni, jelentkezz az info@homoludens.hu címen. Középiskolások számára az önkéntes munkáról igazolást is tudunk kiállítani.

Játék ajándékokért
2011-ben játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (Kecskefogó, Wizards). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Új, 4 személyes memória játékot is lehet hazavinni (Zozzle), 4 féléből választhatsz! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2012. október 26. 18.00 - 21.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Rendezvénysorozat cím: 
Családi társasjáték klub

Hozzászólások

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

29-en voltunk. A kisebb

29-en voltunk. A kisebb gyerekes családok fél nyolc tájban már indultak haza, mások még csak akkor érkeztek munkából, különóráról, úgyhogy nagy volt a nyüzsgés, mozgás.
Petra és Eszter kipróbálta az Abalone stratégiai játékot, izgalmas újdonság a játékkínálatunkban.