Bejelentkezés

Címlap

Ki nevet a végén Társasjáték Klub - 4. alkalom

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Játszóház 2011. őszétől kéthetente, szombatonként.
Nagy óvodásokkal, kisiskolásokkal és szüleikkel társasozunk.

A Tücsöktanya szeretettel fogadja az öt éves kor alatti gyermekeket, testvéreikkel, szüleikkel és nagyszüleikkel közös játékra, kézműveskedésre, dalolásra, beszélgetésre.

2011. őszétől kéthetente, szombatonként a homoludens.hu Egyesület is hozzájárul a programok színesítéséhez: társasjátékokat viszünk, hogy együtt játszhassanak a nagyobb gyerekek és szüleik, míg a kicsik a saját korosztályuknak megfelelő játékokkal foglalatoskodnak.

Időpont: 
2011. október 15. 15.00 - 18.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
XIII. kerületi kártyával rendelkező családok számára ingyenes
További információ: 

Telefon: +36 1 330 5357, +36 30 691 6391, +36 30 452 0430

Rendezvénysorozat cím: 
Ki nevet a végén Társasjáték Klub

Hozzászólások

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Végre beindult a Klub

Valószínűleg a nagyteremben zajló bababörzének is köszönhetően sokan jöttek fel a Tücsöktanyára. Igazi felnőtt megőrzőként működtünk: amíg a kisebb gyerekek egyedül vagy az egyik szülőjükkel a Tücsöktanya játékaival játszottak, mi a szülőkkel és nagyobb gyerekekkel társasoztunk az előtte levő térben. Külön öröm volt számomra, hogy eljött egy anyuka a fiával úgy, hogy kimondottan a Ki nevet a végén Klubot kereste, mert a Szent Mihály napi Búcsún már játszottak velünk és nagyon megtetszett nekik a lehetőség. Mivel többen 5-6 évesek voltak, el fogunk gondolkodni azon, hogyan tudnánk beszerezni több iskola előkészítő készségfejlesztő játékot a számukra.