Családi társasjáték klub - az első nyertesek

Játékok a családi társasjáték klubban

Nyerteseink
Néhány hónappal ezelőtt játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy kártyajátékot (5 féle közül lehet választani).

Nos, várhatóan e héten többen is lesznek, akik elérhetik a nyereményt, kíváncsian várjuk, kik jönnek el közülük.

A klubról

- Ha kellemes társaságban családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel szeretnél társasjátékozni, vagy új játékpartnerre szeretnél szert tenni, vagy csak nem akarsz egyedül otthon maradni,

- Ha nincs ötleted, milyen játéknak örülnének szeretteid, és kipróbálnád mielőtt megveszed ...,

- Ha elmúltál 6 éves, de még nem múltál el 99,

Akkor gyere el hozzánk néhány kellemes órát eltölteni, játszunk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban kéthetente pénteken 18-21 óráig!

Gyors (15-30 perc) játékmenetek, gyerekekkel is játszható játékok. Persze viszünk kétszemélyes társasokat és egyszemélyes logikai játékokat is.

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.

A klub a homoludens.hu Egyesület és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

2011. április 29. 18.00 - 21.00

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Ketten jöttek, akik elérték

Ketten jöttek, akik elérték az 5. alkalmat: Búza Gyula, aki szinte minden alkalommal itt van a klubban és az ostáblát tanítja az érdeklődőknek, és Lencse Sanyi a feleségével, aki már annyira profi, hogy a játékokat is tanítja az új érdeklődőknek. Úgyhogy át is adtuk nekik a homoludens.hu Egyesület nevében az általuk kiválasztott kártyajátékokat: mindketten a Vigyázz(6)-ot kedvelték meg a klubban úgy, hogy haza is vigyék. Gratulálunk nekik és köszönjük a Piatnik Magyarország támogatását, amely ezt a játékot lehetővé teszi! Még vannak kiosztható paklik, várjuk az újabb játékosokat!