Családi társasjáték klub - új, érdekes kártyajátékokkal

Játékok a családi társasjáték klubban

- Ha kellemes társaságban családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel szeretnél társasjátékozni, vagy új játékpartnerre szeretnél szert tenni, vagy csak nem akarsz egyedül otthon maradni,

- Ha nincs ötleted, milyen játéknak örülnének szeretteid, és kipróbálnád mielőtt megveszed ...,

- Ha elmúltál 6 éves, de még nem múltál el 99,

Akkor gyere el hozzánk néhány kellemes órát eltölteni, játszunk, beszélgetünk, és jól érezzük magunkat Budapesten, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban kéthetente pénteken 18-21 óráig!

A mai klub ajánlata: különleges kártyajátékok, gyerekeknek és felnőtteknek.
Gyors (15-30 perc) játékmenetek, gyerekekkel is játszható játékok: Kecskefogó, Vigyáz(z)6, Wizard, Keltis, Aranyásók.
A kártyajátékokat a Piatnik Budapest Kft. ajánlotta fel a klub számára.
Persze viszünk kétszemélyes társasokat és egyszemélyes logikai játékokat is.

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani. A korábbi klub ismertetőknél olvashatók, milyen játékaink vannak.

A klub a homoludens.hu Egyesület és az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

2011. február 18. 18.00 - 21.00

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Meglepetés: szeretnénk, ha

Meglepetés: szeretnénk, ha minél többen lennénk a klub foglalkozásokon. Ennek érdekében különleges akciót tervezünk. Mivel még nem véglegesedett a dolog, nem árulhatok el többet, de hamarosan itt olvashatod, mi/hogyan lesz!!!

Ajándék kártyajátékok!

Ha február 18-tól a tavaszi idényben összesen 5 alkalommal eljössz a Társasjáték Klubba, akkor családonként automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékba. Arra is van lehetőséged, hogy lerövidítsd a játékhoz jutás idejét: ehhez az kell, hogy olyan új játékosokat hozz a klubba, akik még nem játszottak velünk. Ezzel alkalmanként 1 plusz pontot kapsz.
Tehát ha eljössz a Klubba, kapsz 1 pontot. Ha a 2. alkalommal új játékost hozol, 1+1 pontot kapsz. Ha a 3. alkalommal még egy új érdeklődőt hozol, megint 1+1 pontot kapsz. Ezzel összegyűjtötted az 5 pontot, tiéd az ajándék!
Miből tudsz majd ajándékot választani? Wizards, Kecskefogó, Vigyáz(z)6, Keltis, Aranyásók. Ezeket el is hozzuk most a Klubba, hogy kipróbálhasd.