Bejelentkezés

Címlap

Tavaszi Játékfesztivál 2024

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Tavaszi Játékfesztivál plakát

Újra egész napos játékfesztivál kerül megrendezésre 2024. április 27-én, szombaton, 10 és 18 óra között a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban 5-99 éves játékosok számára.

Próbáld ki a Piatnik játékokat!
Játssz az óriás Carcassonne játékkal!
Tedd próbára ügyességed a dobójátékokkal!
Fejleszd a kreativitásod és alkoss papírfigurákat!
Vegyél részt az ajándéksorsolásokon!

A Piatnik 200 éves jubileuma alkalmából egész napos Piatnik játékfesztivált rendez a homoludens.hu Egyesület, a Piatnik és az MKVM.
Piatnik gyerek – és felnőtt társasjátékokkal várunk minden játszani vágyó kicsit és nagyot. Több mint 50 féle, köztük nemzetközi- és magyar játékdíjas játékkal várunk!
Stratégiai játékok • Logikai játékok • Betű- és szójátékok • Kvízjátékok • Party játékok • Készségfejlesztő játékok • Építőjátékok
A múzeum udvarán pedig szabadtéri ügyességi és dobójátékokat próbálhattok ki, sőt még Darts is lesz gyerekeknek és kezdőknek.

A rendezvény keretében kerül megrendezésre az Országos Aranyásók Bajnokság, 10 órától. Jelentkezés kizárólag előzetesen lehet, 2024.04.22-ig, az info@homoludens.hu címen!

Akár a családdal, barátokkal érkezel, vagy itt szerzel új játszótársakat, biztosak vagyunk abban, hogy jól fogod érezni magad!

FB esemény >>

Összefoglaló a rendezvényről
Már a nyitásra is sokan érkeztek, főleg családok. Szép tavaszi időnk volt, a múzeum udvarán a szabadtéri játékok nagyon népszerűek voltak. Az óriás Carcassonne szinte egész nap foglalt volt, beterítették a játékelemekkel a színházterem padlóját. Az elektromos dartsnál sorbanállás volt. Ugyanígy állandóan ültek a papírhajtogatást tanulni, főként Anyák Napjára készültek virágok és ajándékos dobozok.A "gémerek" számára is tudtunk érdekességeket mutatni. AZ Aranyásók Országos Bajnokságon 24-en vettek részt. A nap során több, mint 200-an játszottak velünk.

Iskolák közötti verseny:
SOk iskolából jöttek játékosok, de sajnos egyetlen III. kerületi iskolából sem jöttek el legalább 20-an (a legtöbben a Kerék Általános Iskolából jöttek, négyen). Így semelyik iskola sem nyerte meg az ingyenes játékdélutánt a homoludens.hu Egyesület közreműködésében.

Elektromos darts gyerek verseny eredmények:
délelőtt:
1. hely: Nagy Kristóf
2. hely: Szakács Petra
3. hely: Dobos Niki
délután:
1. hely: Bognár Dani
2. hely: Dibernárdó Léna
3. hely: Vígh Bence Gábor

Időpont: 
2024. április 27. 10.00 - 18.00
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
fesztivál
Részvételi/nevezési díj: 
A rendezvény a múzeumi belépőt megvásárolva ingyenesen látogatható. III. kerületi lakosok számára ingyenes a belépés a múzeumba.
További információ: 

További információk a múzeum telefonszámán: 375-6249

Rendezvénysorozat cím: 
Játékklub a múzeumban
CsatolmányMéret
Tavaszi Játékfesztivál plakát918.42 kB