Bejelentkezés

Címlap

Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 327. - Kiemelt játék: Tick-Tack-Bumm Packet

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Tick-Tack-Bumm Packet társasjáték

Célod, hogy minél hamarabb megszabadulj a kezedben lévő lapoktól. Egymást megelőzve kell kimondanotok egy megfelelő szót. Akinek ez elsőként sikerül, az megválhat egy lapjától. De muszáj arra is figyelni, hogy csak olyan lapot tehetsz le, aminek legalább a színe vagy a száma megegyezik a lerakni kívánt lapéval, ez jelent némi extra pikantériát.

Akinek a leggyorsabban kapcsol az agya a játék során és leghamarabb szabadul meg a kezében tartott kártyáktól, az válik a szóláncozás koronázatlan királyává!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2023. december 4. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Rendezvénysorozat cím: 
KSH Könyvtár Társasjáték Klub