Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 320. - Kiemelt játék: Szókötő

Szókötő társasjáték

Ha kreatívabb vagy, mintsem hogy ilyen borzalmas mondatot írj le valaha, valamint remekül olvasol az emberek gondolataiban és asszociálsz szavakról szavakra, akkor a Szókötőt neked találták ki! A négylevelű lóhere téma ráadás, tudományos kutatások bizonyítják, hogy aki ezzel a játékkal játszik annak nagy szerencséje lesz. Komolyan! Próbáld ki asszociációs partijáték ajánlatunkat!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2023. október 9. 16.00 - 19.00
KSH Könyvtár Társasjáték Klub