Családi társasjáték klub 198. - Kiemelt játék: Gyümi Géniusz - ELMARAD

Gyümi Géniusz kártyajáték

A Gyümi Géniusz az ismert és vidám memóriajáték, a GYÜMI egy különlegesebb, ám még furfangosabb változata. A játék célja alapvetően nem változott: továbbra is gyümölcsök gyűjtögetésével kell memóriánkat próbára tennünk, hiszen most is minden sorozatból csak a legfelső kártyalapot fogjuk látni az egész játék folyamán.

Azonban egészen máshogyan kell gondolkodni ebben a játékban, mint ahogy megszokhattuk a Gyümiben! A GYÜMI Géniusz nehezebb feladat elé állítja a játékosokat, mivel a pakliban lévő gyümölcsök különböző eloszlásuknak köszönhetően különböző értékeket képviselnek, ezért folyamatosan mérlegelnünk kell, hogy érdemes-e egy-egy gyümölcsöt a gyűjteményünkbe helyeznünk. Ha rosszul választjuk meg a gyümölcseinket, bizony nagyon kevés pontot fogunk szerezni, mivel a játék közben állandóan figyelnünk kell az ellenfeleink játékát, hogy milyen értékes vagy kevésbé értékes lapokat gyűjtenek.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 400 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2020. március 27. 18.00 - 21.00