Családi társasjáték klub 194. - Kiemelt Játék: Catan Lovagok és városok

Catan Lovagok és városok társasjáték

Ez a kiegészítés nem önálló játék! Csak az eddig megjelent olyan Catan Telepesei kiadással kompatibilis, mely műanyagfigurákat tartalmaz. A Lovagok és városok új játékelemeket tartalmaz, melyekkel kiegészítve a Catan telepesei alapjátékot új, változatos élményeket élhet át! A városok gazdagsága csábítja a barbárokat. Kevés idő áll rendelkezésre egy ütőképes lovagsereg felállítására ellenük. Aki részt vesz a barbárok elleni küzdelemben, az pontokat kap, aki azonban nem fektetett be eleget serege felállításába, annak a városát a barbárok kifosztják.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 400 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2020. január 31. 18.00 - 21.00