Családi társasjáték klub 193. - Kiemelt Játék: Carcassonne

Carcassonne társasjáték

Egy franciaországi város, Carcassonne mondhatja magáénak Európa legnagyobb középkori várát. A kettős fal csaknem három kilométer hosszú és közel ötven torony védi, amikhez hozzájön még Chateau Comtal, a legbelsőbb bárói palota tornyai. Carcassonne nem hétköznapi város, ahogy a feladatotok sem lesz hétköznapi: építsétek fel ezt a várost és vegyetek birtokba minél nagyobb területet belőle!
A Carcassonne egy egyszerűbb stratégiai játék, melyben több pontot kell összegyűjtenetek, mint játékostársaitoknak. Ezt úgy tudjátok megtenni, hogy jókor, jó helyre teszitek le embereiteket a folyton bővülő terepen.

Az este folyamán kipróbálhatjátok az óriás Carcassonnet, amelyben a lapkák 40x40 cm-sek, egész szobát beborítanak! Ezen kívül többféle Carcassonne és Catan változat, kiegészítő játszható, a szabad asztalok függvényében.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 400 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2020. január 17. 18.00 - 21.00