Családi társasjáték klub 185. - Kiemelt játék: Maki Stack

Maki Stack társasjáték

Maki Stack, japán hangulatú ügyességi party társasjáték. Maszkot fel, kezeket fel és indulhat a játék!
Egy nagyon vicces, nagyon szórakoztató játék, melyben két csapat vagy két játékos versenyez egymással: ki tudja hamarabb összerakni a sushi-rendelést? Kétféle feladattípusban kell tornyot építeni. Az evőpálcikásban két játékos építkezik egy-egy ujját használva, míg a maszkosban egyikőjük vakon követi társa szóbeli utasításait.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 350 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2019. szeptember 27. 18.00 - 21.00