Családi társasjáték klub 183. - Kiemelt játék: World Monuments

World Monuments társasjáték

A World Monuments társasjátékban építőmesterek szerepébe bújva felépíthetjük a világ építészeti remekműveit. Egy épületet 3 körön át építünk. Minden kör két fázisból áll. Az első fázisban építőköveket gyűjtünk, amiket a paravánjaink mögé teszünk. A második fázisban építjük fel az épületeket. Attól függően, hogy építőkövünket melyik szintre építjük, különböző pontokat kapunk. Amikor elkészülünk egy épülettel, akkor kiderül, hogy ki nyeri meg a játékot: az az építőmester nyert, aki a legtöbb pontot gyűjtötte.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 350 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2019. június 7. 18.00 - 21.00