Családi társasjáték klub 174. - Kiemelt játék: Malom variációk

malomtáblák

A kétszemélyes stratégiai játékokat bemutató kiállításunkhoz kapcsolódóan elsősorban ilyen játékokat tanulhatnak meg játékosaink.

Általában a hagyományosnak számító malom játékunk ismeretével kimerül ezzel kapcsolatos tudásunk, nem is gondolnánk, hogy a már a késő bronzkorban játszott játéknak mennyi variációja van szerte a világban. Lencsés Ákos segítségével megismerhetünk néhány érdekességet ezek közül, továbbá sokféle bolti és otthon is elkészíthető játékot próbálhattok ki.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 350 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2019. február 1. 18.00 - 21.00