Családi társasjáték klub 152. CSÜTÖRTÖK - Kiemelt játék: Dr. Microbe

Dr. Microbe társasjáték

Kiemelt játék: Dr. Microbe - A Dr. Microbe társasjátékban mindannyian kaptak egy Petri-csészét és egy csipeszt, és nincs más dolguk, mint a saját Petri-csészéje rekeszeiből hiányzó mikrobákat a középen lévő készletből a leggyorsabban kiválasztani. Szuperbaktérium és lila vírus színezi a feladványokat, de mindhárom játékverzióban csak és kizárólag a csipeszük segítségével turkálhatnak a mikrobák között!

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 300 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2017. december 21. 18.00 - 21.00