Családi társasjáték klub 150. - Kiemelt játék: Cartagena

Cartagena társasjáték

Különleges alkalom, különleges játékok, bűvészműsor, ajándék sorsolás! 2010. december 3-án indult a klubunk, mely azóta is folyamatosan működik. Több ezren játszottak itt velünk. Várjuk régi és új játszótársainkat!

Kiemelt játék: Cartagena - A 150. Családi társasjáték klubban a Cartagena társasjátékot játszva a híres Cartegéna erődből szökhetünk meg a kalózokkal alagúton, dzsungelen átkelve, hogy eljussunk a csónakokhoz, amivel átkelhetünk a Tortuga szigetére. Légy Te is egy kicsit kalóz, játssz velünk!

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 300 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2017. november 24. 18.00 - 21.00