Társasjáték klub a múzeumban 3: Kockajátékok és tárlatvezetés

Kocka kiállítás

Kivételesen csütörtökön lesz a klub!

Kockázatok - tárlatvezetés
Pálffy László, Pro Ludo díjas matematikus, játéktervező kockagyűjteményéből nyílt kiállítás április 9-ig látogatható a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari múzeumban. Személyesen mutatja be különleges kockáit a társasjáték klub látogatói számára 17:30-tól. A tárlatvezetés után, aki helyesen válaszol játékokkal kapcsolatos kérdéseire, sok-sok ajándékot kaphat.

Kockajátékok
Sokféle olyan játék próbálható ki ez alkalommal, amelyben nagy szerepe van a kockáknak, akár dobókocka, akár kocka alakú tárgyak formájában.

Minden hónap 1. és 3. szerdáján találkozhatnak egymással a játék, játszás iránt érdeklődő felnőttek és családok. Gyerekeket már 6 éves kortól várunk - számukra sokféle készségfejlesztő játékunk van. Kipróbáljuk a legújabb társasjátékokat, különleges retro játékokat és régi idők játékait is. Sokféle érdekes játékot hozunk: kvíz, nyelvi, stratégiai, logikai, kártyás, dobókockás, rövid és hosszú, mindenféle, ami 6-99 éves korosztályoknak izgalmas, tartalmas időtöltést jelent. Képzett játékmesterek segítenek a szabályok ismertetésében, ajánlanak játékokat, akár be is ülnek hozzátok egy körre játszani.

A játékklub 2017. február 15-én indult a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és a homoludens.hu Egyesület együttműködésében.

2017. március 16. 17.00 - 20.00
Belépődíj: 500 Ft/fő vagy 1000 Ft/család.

Kiss Hajnalka 1/375-6249, kiss.hajnalka.mkvm@gmail.com

Játékklub a múzeumban