Társasjáték klub a múzeumban 1: Nyitóbuli Irkafirkával, ajándéksorsolással

Activity Irkafirka társasjáték

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban játékklub indul a múzeum és a homoludens.hu Egyesület együttműködésében.

Kiemelt játékunk: Activity Irkafirka
Rajzold-mutogasd-mondd, egy kis csavarral: amit rajzolsz, azt te nem látod, csak a többiek! Az Activity család több tagja kipróbálható. Megmutatjuk, hogy milyen, az Activityhez hasonló érdekes csapatjátékot lehet családban, baráti körben játszani, melyekhez csak papír, ceruza kell.

Minden hónap 1. és 3. szerdáján találkozhatnak egymással a játék, játszás iránt érdeklődő felnőttek és családok. Gyerekeket már 6 éves kortól várunk - számukra sokféle készségfejlesztő játékunk van. Kipróbáljuk a legújabb társasjátékokat, különleges retro játékokat és régi idők játékait is. Sokféle érdekes játékot hozunk: kvíz, nyelvi, stratégiai, logikai, kártyás, dobókockás, rövid és hosszú, mindenféle, ami 6-99 éves korosztályoknak izgalmas, tartalmas időtöltést jelent. Képzett játékmesterek segítenek a szabályok ismertetésében, ajánlanak játékokat, akár be is ülnek hozzátok egy körre játszani.

2017. február 15. 17.00 - 20.00
A legelső, nyitó alkalommal a belépés mindenkinek ingyenes! Belépődíj egyébként: 500Ft/fő vagy 1000 Ft/család.

Kiss Hajnalka 1/375-6249, kiss.hajnalka.mkvm@gmail.com

Játékklub a múzeumban