Családi Játék NAP

Családi Játék NAP 2015 plakát

Egész napos játékfesztivál Budapesten 6 éven felülieknek.
Gyermeknapra családoknak is kitűnő program, játszóház.

• Próbálj ki 150 féle társasjátékot!
  • Készíts origamit, játékokat!
  • Dobálj a kerti játékokkal!
  • Versenyezz értékes díjakért!
  • Nézd meg a játékkiállítást!
  • Válaszolj a kvízkérdésekre!
  • Játszd végig az infószerző CD-ROM játékokat!
  • Vegyél részt az ajándéksorsolásokon!

ESEMÉNY A FACEBOOK-ON

Családi Játék Nap részletes program:
9.45 Rummikub Bajnokság
10.30 jáTÉKA kiállítás megnyitó
11.45 Puzzle Kirakó Verseny
13.30 Játékpályázatok díjátadó, ajándéksorsolások
14.00 Vigyáz(z)6! Verseny
15.00 Wizard Kupa
17.30 ajándéksorsolások
Magyar játékfejlesztők, gyártók mutatják be játékaikat amelyekben a nap folyamán versenyezni is lehet: CubiCup, LogiCard, Crokinole, Alarm!U-Boot!

Versenyregisztráció (amíg a helyek el nem fogynak): info@homoludens.hu

20 éves az Internet Játékház - homoludens.hu honlap és most tartjuk a 100. Családi Társasjáték Klubot is. Ezért ez egy nagy durranás lesz!

80.000 Ft értékű társasjáték egy iskolának
Piatnik logo
Az az általános vagy középiskola, amelyből a legtöbb diák jön el a Családi Játék NAP-ra és játszik velünk, 80.000 Ft értékű társasjáték csomagot kap ajándékba. A második helyezett iskola 20.000 értékű társasjáték csomagot kap. Ehhez egyrészt a diáknak belépéskor a diákigazolványa felmutatásával kell igazolnia, melyik iskolába jár, másrészt legalább 3 játékot játszania kell.
Köszönjük a Piatnik Budapest Kft. felajánlását!

Különdíj: +80.000 Ft értékű Játéktanos kezdőcsomag egy iskolai szakkör indításához.
Nagy Laci (jatektan.hu) saját fejlesztésű Pikk-Pakk játékából és MiniJátékmester kiadványából ajánlott fel egy iskolai játékszakkörnek elegendő mennyiséget. Feltételek: a Játék NAP-on játszani, klubfoglalkozásokat tartani. A Játék NAP-on legtöbb diákot felvonultató iskola dönthet, hogy kéri-e a különdíjat. Ha úgy dönt, nem, akkor a 2., 3. ... helyezett választhatja.

Játékverseny felhívások
A korlátozott férőhelyekre tekintettel a versenyek egy részére előzetesen is lehet jelentkezni az info@homoludens.hu email címen.
Csak előzetes jelentkezéssel:
Rummikub Bajnokság
A játékosoknak a dominószerű köveikkel számkombinációt vagy számsort kell összeállítaniuk, amiket aztán igyekeznek lerakni.
Puzzle Kirakó Verseny
2-4 fős csapatokat várunk a puzzle kirakó versenyre. A csapatonkénti 500 Ft-os nevezési díjért a versenyzők hazavihetik a puzzlet, amit kiraknak. Sokféle, kiváló minőségű puzzle közül lehet választani.
Előzetes vagy helyszíni jelentkezéssel:
Wizard Kupa
Kártyajáték, melyben előre kell megbecsülni, hány ütést fogunk vinni. A helyszínen is megtanulható a 2014-es Wizard Világbajnokság 2. helyezettjének segítségével.
Vigyázz(6)! Verseny
Úgy kell lerakni a lapokat, hogy hogy ne kelljen felvenni. Kisebb gyerekek is gyorsan megtanulhatják akár a Játék NAP-on.

A versenyek egy részében díjazzuk a legjobb eredményt elérő fiatalkorúakat és szépkorúakat is.
Jelentkezéskor kérjük, adják meg nevüket, telefonszámukat, email címüket és hogy melyik versenyen indulnának. A versenyeket május 31-én, a Családi Játék NAP-on rendezzük az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban. További információk a www.homoludens.hu honlapon.

További versenyek, melyekre a helyszínen lehet jelentkezni, és a játékokat a helyszínen meg lehet tanulni:
Crokinole
CubiCup
Alarm! U-Boot!
LogiCard

Fotózz a Játék NAP-on
Versenyt hirdetünk: készítsetek a Játék NAP-on fotókat, és küldjétek be nekünk. A legjobb fotók készítőit díjazzuk!

Kiemelt programjaink

A Játék NAP-on érdekes papírhajtogatások lehet tanulni Szilágyi Zsuzsától, akinek sok-sok éves tapasztalata van origami oktatásban. A homoludens.hu Egyesület rendezvényein is sokszor találkozhattatok már vele.

Játékkészítés is lesz a Játék NAP-on: Mátyás Attila több évtizede tanítja a gyerekeket arra, hogy egyszerű eszközökkel nagyon érdekes játékokat, hangot adó, repülő szerkezeteket, táblás játékokat, feladványokat lehet készíteni.

Kipróbálható 150 féle társasjáték: családi társasjáték, kooperatív társasjáték, logikai játék, magyar társasjátékok.

2015. május 31. 09.30 - 18.00
fesztivál