Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 266. - Kiemelt játék:The Crew

The Crew társasjáték

A The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz egy kooperatív ütős-vivős játék, amelyben a játékosok űrhajósokként indulnak el, hogy részt vegyenek egy bizonytalan űrkalandon. Vajon mi a helyzet az ismeretlen bolygóról szóló pletykákkal? Ezen az űrben játszódó eseménydús utazáson több mint 50 izgalmas küldetésen vehettek részt. De a játékot és kihívásait csak akkor lehet legyőzni, ha minden játékos sikeresen teljesíti az egyéni feladatait is. A változatos kihívások leküzdése érdekében elengedhetetlen a kommunikáció a csapaton belül. Ám az űrben ez a vártnál nehezebb lehet!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2022. május 9. 16.00 - 19.00
KSH Könyvtár Társasjáték Klub