Bejelentkezés

Címlap

Családi Társasjáték Klub 219. Kiemelt játék: Carcassonne Safari

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Carcassonne Safari térsasjáték

Mi is a lényege a Carcassonne Safari játéknak? A játékosok (te is) minden húzás után letesznek egy tájlapkát. Így fedezitek fel a bokrokat, az állatok által kitaposott utat, a majomkenyérfákat és magát a szavannát. A meeplet ráállíthatod egy bokorra vagy egy útra vagy ráfektetheted egy fára. Amikor egy bokor vagy egy út lezáródik, pontokat kapsz a különböző állatokért, egy fa esetében azonban új állatlapkát kapsz. Az állatlapkákkkal növelheted a pontjaidat, vagy vízlelőt építhetsz a szavannában. Ez mind pontokat jelent neked a játék közben, és majd a végén is.
Az, hogy ki gyűjtötte a legtöbb pontot és nyeri meg ezáltal a játékot, csak a végső értékelésnél derül ki! Kezdjük hát…

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 500 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

Időpont: 
2022. május 27. 18.00 - 21.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Rendezvénysorozat cím: 
Családi társasjáték klub