Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 250. - Újévi társasjáték kavalkád és 250. alkalom

Budapesti tűzijáték

Az esztendő első társasjátékklub alkalmával elővesszük az összes itt található társasjátékunkat, így köszöntjük a 2022-es évet. De hozhatsz otthonról Te is olyan játékot, amit nem ismerünk. A lényeg, hogy vidámságban és a jövőbe vetett bizalommal tudjuk eltölteni ezt az alkalmat. Nem is beszélve arról hogy itt, a KSH könyvtárban elértük a 250. összejövetelt. Erre is szeretnénk emlékezni és örvendeni a kitartásotoknak!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2022. január 3. 16.00 - 19.00
KSH Könyvtár Társasjáték Klub