Családi társasjáték klub 197. - Kiemelt játék: Smart 10

Smart10 társasjáték

Egy izgalmas kvízjáték az egész család számára! A Smart 10 társasjátékban egyszerre lesz szükséged a megérzéseidre és a tájékozottságodra is! Egy kérdés, tíz lehetséges válasz. Tudod, melyik a helyes? Nem gond, ha nem, még mindig van lehetőséged tippelni. De jól fontold meg, hogy döntesz, hiszen egy rossz válasszal értékes pontokat veszíthetsz! Gyűjts össze 15 pontot a helyes válaszokkal, és legyél Te a nyertes!

Ugyanez nap kártyakiállításra is sor kerül "Keverjük a kártyát - kártyajátékok mindenkinek" címmel.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 400 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2020. szeptember 11. 18.00 - 21.00