Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 231. - ELMARAD !

Koronavírus

SAJNÁLATTAL ÉRTESÍTÜNK, HOGY A ERRE A HÉTFŐRE TERVEZETT KLUB, A KORONAVÍRUS OKOZTA JÁRVÁNY TERJEDÉSE MIATT ELMARAD.

A TOVÁBBI KLUBOK MEGTARTÁSÁRÓL VAGY ELMARADÁSÁRÓL KELLŐ IDŐBEN ÉRTESÍTÜNK.

MEGÉRTÉSETEKET KÉRJÜK, VIGYÁZZATOK MAGATOKRA! JÓ EGÉSZSÉGET MINDNYÁJATOKNAK !

Az Aranyásók 2.-ben a törpékre új szerepek (Főnök, Nyerészkedő, Geológus), a játékosokra új akció- és útikártyák várnak! Az aranyásók célja változatlanul az, hogy járatot ássanak az aranyig. Az utakat helyenként ajtók zárják el, a tárnákban pedig értékes kristály is várja az aranyásókat! Végül az a játékos nyer, akinek a legtöbb aranyat sikerül összegyűjtenie! Csak az "Aranyásók" alapjátékkal együtt játszható!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2020. március 16. 16.00 - 19.00