Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 226. - Kiemelt játék: Carcassonne 1. kiegészítő - Fogadók és Katedrálisok

Carcassonne - Fogadók és Katedrálisok

A Carcassonne - Fogadók és Katedrálisok egy remekbe szabott kiegészítés Carcassonne erődítményeihez, amely rengeteg új élménnyel gazdagítja a játékosokat. A kiegészítő új lapkákat tartalmaz: Katedrálist valamint tóparti Gazdaságot, amik megnövelik az utak és városok értékét. Sőt, egy új alattvalót is kapunk, amivel több befolyást szerezhetünk az értékeléseknél. Komplett kiegészítés 6 játékos részére.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2020. február 10. 16.00 - 19.00