Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 225. - Kiemelt játék: Catan - Felfedezők és kalózok

Catan Felfedezők és kalózok társasjáték

A Felfedezők és kalózok kiegészítő rengeteg új szabályt ad a játékhoz, ezeket pedig szenáriókra bontva tálalja a játékosoknak. A tapasztalt játékosok azonban kezdhetnek úgy is, hogy akár az összes szabályt beleveszik a játékba. A játék számos új elemet is ad a játékhoz, míg másokat ki kell venni az alapkészletből. A városokat felváltják a kikötői városok. Az aranyérmék akkor kapnak szerepet, amikor a körödben nem kapsz nyersanyagot, vagy a kockadobáskor nem kapsz semmit. Ekkor a játékos kap egy érmét, amit 2:1 arányban beválthat egy tetszőleges nyersanyagra

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2020. február 3. 16.00 - 19.00