Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 222. - Új játék: Vigyázz 6 - 25 éves

Vigyázz 6 - 25 éves kártyajáték

A Vigyázz 6 Jubileumi kiadása 28 új akciókártyát tartalmaz, amikkel még változatosabb és izgalmasabb lesz a játék. Továbbra is az a célod, hogy úgy rakd le a kezedből a 10 lapot a kártyasorok végére, hogy ne vegyél fel egy kártyát sem. Minden kártya, amit fel kell venned, ökrönként egy mínusz pontot jelent. A játék végén az lesz a győztes, aki a legkevesebb ökröt gyűjtötte be

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2020. január 13. 16.00 - 19.00