Családi társasjáték klub 192. - Új játék: Parlamentary

Parlamentary játék

Lehet, hogy még tart a parlamenti szünet, a társasjáték klubban viszont megkezdődhet. Ötölj ki egy hangzatos pártnevet, találj tehetséges politikusokat! Mérd fel, mennyire vagy népszerű, és irány a Parlament! Szavaztass meg törvényeket. Szerezz befolyást a cégeknél! Köss alkalmi szövetségeket! Vegyél 180 fokos fordulatot! Állítsd magad mellé a sajtót, hogy sikeresen járathasd le ellenfeleidet! Semlegesítsd mások törekvéseit politikai akciózással, vagy csak csendben húzd meg magad a parlament büféjében a választásokig! Ez a Parlamentary társasjáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 400 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2020. január 3. 18.00 - 21.00