Családi társasjáték klub 189. - Új játékunk: Skicc - Mi az ábra?

Skicc - Mi az ábra? társasjáték

Három kártya, rajtuk 21 feladvány – és minden játékosnak meg kell az egyiket rajzolni. Egyszerre kezdenek rajzolni, és aki elkészült, úgy helyezi maga elé, hogy mindenki láthassa – ha már elkészült a sajátjával. Ezután nem marad más hátra, mint kitalálni, hogy a többiek elkészült rajza melyik a 21-ből, majd gyorsan szavazni: minél hamarabb rakjuk le a szavazatunkat, annál több pontot kapunk a helyes találatért. Ilyen egyszerű a Skicc - Mi az ábra? társasjáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 400 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2019. november 22. 18.00 - 21.00