Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 211. - Kiemelt játék: Lighthouse Run

Lighthouse Run társasjáték

Készen állsz, hogy részt vegyél egy vitorlás versenyben, amit a többiek és az idő ellen is vívtok? Hisz bármikor megérkezhet a vihar, nincs idő totojázni. Érd el kacskaringózó folyó végén a kikötőt, mielőtt még beköszöntene a hatalmas szél és a szakadó eső! Vajon sikerülni fog, ha mindig csak 3 világítótorony mutatja az utat? Próbáld ki a Lighthouse Run társasjátékot!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2019. október 14. 16.00 - 19.00