Bejelentkezés

Legközelebb

Címlap

Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 210. - Kedvelt játék: Torres

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Torres társasjáték

Az elmúlt év kiállításainak kedvelt játékai.

A korosodó királynak fiai közül utódot kell választania. Megbízta őket, hogy újjá építsék a várakat és annak ígérte a trónt, aki közülük a legmagasabbat és a legnagyobbat építi. A háborúban megfáradt király azt kéri, hogy az építkezés békében és együttműködéssel történjen. Így a hercegek nem támadhatják meg egymást vagy pedig az építés alatt lévő várakat. Mindegyik hercegnek hat lovagja van, hogy felügyelje az építkezést. Két vagy több herceg együtt dolgozhat egy kastélyon, miközben a lovagjaik megpróbálják megszerezni a felügyeletet a vár legmagasabb tornyai fölött... és így tovább a Torres társasjáték segítségével. Várunk!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2019. október 7. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Rendezvénysorozat cím: 
KSH Társasjáték Klub