Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 202. - Kiemelt játék: Torres

Torres társasjáték

A korosodó királynak fiai közül utódot kell választania. Megbízta őket, hogy újjá építsék a várakat és annak ígérte a trónt, aki közülük a legmagasabbat és a legnagyobbat építi. A háborúban megfáradt király azt kéri, hogy az építkezés békében és együttműködéssel történjen. Így a hercegek nem támadhatják meg egymást vagy pedig az építés alatt lévő várakat. Mindegyik hercegnek hat lovagja van, hogy felügyelje az építkezést. Két vagy több herceg együtt dolgozhat egy kastélyon, miközben a lovagjaik megpróbálják megszerezni a felügyeletet a vár legmagasabb tornyai fölött... és így tovább a Torres társasjáték segítségével. Várunk!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2019. július 8. 16.00 - 19.00