Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 200. - Kétszázadik társasjáték klub!

Kétszázadik klub

Ma tartjuk a KSH könyvtárában a "történelmi" KÉTSZÁZADIK társasjáték klubot! Ezt is megértük! Ez alkalom egy kicsit más lesz mint a többi, tartunk Rummikub-versenyt, az első "homoludens.hu Egyesület - KSH Könyvtár Rummikub Kupát", együtt játszunk, a KSH Könyvtár játékos könyveit lapozgathatjuk, a játékosokat egy kis harapnivalóval, innivalóval várjuk. Gyertek, ünnepeljünk együtt!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2019. június 24. 16.00 - 19.00