Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 196. - Kiemelt játék: Pisa

Pisa építőjáték

A 8 db Pisa toronyelem segítségével sokféle ügyességi, taktikai és stratégiai játék játszható. A fokozatos megismerhetőséget figyelembe véve javasoljuk az alábbi három változatot, melyek alapján később a játékosok újabb szabályokat találhatnak ki: Pisa Basiv, megismerkedés a játékkal, Pisa Clasic, elforgatással pontot lehet szerezni, Pisa Taktika, ahol felváltva letéve az elemeket, taktikázhatom, hogy hogyan tudok több pontot gyűjteni.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2019. május 20. 16.00 - 19.00