Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 195. - Kiemelt játék: CatZ (Macskajáték)

Catz kártyajáték

A Macskajáték – Macska römi egy vidám, gondolkodós játék, ahol a gyerekeknek MINDEN körben figyelni kell, számolgatni, kombinálni, és taktikázni. Mivel a macskáknak 9 élete van, mi is úgy kell gyűjtsük a kártyákat, hogy az összegük 9 legyen. Igaz ebben megzavarnak a kóbor macskák, meg a rossz fiú, de segítségünk is akad, a macskás mama, vagy a cicaszaporulat.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2019. május 13. 16.00 - 19.00