Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 187. - Kiemelt játék: Cartagena

Cartagena társasjáték

A Cartagena társasjátékban kalózok bőrébe bújva igyekszel megszökni a börtönből, hogy a dzsungelen át eljuss a szabadságig. Kérdés, hogy sikerűé-e? Kalózaid egyetlen esélye hogy kijussanak a Cartagena erődből, ha hamarabb érik el a csónakot, mint az ellenfél kalózai. A játék elején kialakított pálya szimbólumain kártyák segítségével lehet előre léptetni a kalóz bábukat a szabadulást jelentő csónak felé...Kártyákhoz viszont csak akkor juthatunk, ha visszafelé lépünk! Minden körben 1-3 lépés áll a játékosok rendelkezésére - minden lépést jól meg kell fontolni, minden kártya felhasználásról előre kell dönteni!

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kkel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2019. március 11. 16.00 - 19.00