Bejelentkezés

Címlap

2018 Téli Játékfesztivál a Mikulás tanoncokkal

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Téli Játékfesztivál 2018

A nagy sikerre való tekintettel újra egész napos játékfesztivál kerül megrendezésre december 8-án, szombaton, 10 és 18 óra között a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban 5-99 éves játékosok számára.

Társasozz a Mikulás Tanoncokkal!

5 éves kortól várunk minden játszani vágyó gyereket, felnőttet, kicsit és nagyot, tehát nem csak gyerekjátékok lesznek, hanem felnőtteknek való komoly társasjátékok is.

Itt az idő kipróbálni új és érdekes társasjátékokat olyanokkal, akik szeretnek játszani és játszva tanítani!

Több mint 50 féle játék: nagyon izgalmas, különleges stratégiai, logikai, nyelvi, kvíz játék, gyerekeknek készségfejlesztő, építő játékok és a 80-as 90-es évek retro játékai próbálhatók ki a nap folyamán. A játékok között nemzetközi és magyar játékdíjasok is vannak. A homoludens.hu Egyesület játékmesterei segítenek az asztaloknál a szabályok gyors elsajátításában.

Aki játszik, az nyerhet: kétszer tartunk a nap folyamán ajándéksorsolást.

Iskolák közötti verseny: az a III. kerületi iskola, amelyből a legtöbb diák jön a Téli Játékfesztiválra, egy játékdélutánt nyer (80.000 Ft értékben)!
Nyeremény: 2019 januárjában egy délután a nyertes iskolában 4 órás egyedi játszóházat tart a homoludens.hu Egyesület csapata: társasjátékok, logikai játékok, mozgásos játékok az iskola tanulói életkorának megfelelően.
Regisztráció: A diákok a Téli Játékfesztiválra való belépéskor diákigazolványuk felmutatásával regisztrálják iskolájukat az információs pultnál és a pecsétgyűjtő lapot isteljesíteniük kell. A rendezvény zárása után összesítjük a regisztrációkat, a pecsétgyűjtő lapok teljesítését, majd felvesszük a kapcsolatot a nyertes iskola vezetőjével.

Szeretnél versenyezni? Akár a helyszínen megismerhetők a játékok szabályai, egy kis gyakorlás után máris indulhat a verseny! Lesz a remek Bioblo építőjáték, aminél csak a fantáziádra van bízva, mit építesz, papírrepülő reptetés (10 féle modellt tanítunk, de a jól bevált saját modelleddel is indulhatsz). Ezek mindegyike vidám játék lesz inkább, nem verseny, mert a cél persze az, hogy jól érezze mindenki magát és sok-sok új játékot próbálhasson ki a nap folyamán.

Aki nem csak játszana, hanem készíteni is szeretne valamit, amit hazavihet, azokat kézműves játékok készítése és papírhajtogatást tanulhat Szilágyi Zsuzsától.

Játékvásár: itt igazán jó játékokat vásárolhatsz családodnak, barátaidnak és előtte ki is próbálhatod az asztaloknál.

Akár hozod a barátaidat, családodat, akár itt szerzel új játszótársakat, biztosak vagyunk abban, hogy jó hangulatban telnek majd az órák. Szeretettel várjuk az 5-99 éves játékosokat!

Ha megtetszett a sok-sok játék és a vidám hangulat, akkor várunk a Játékfesztivál után is a múzeumban, a társasjáték klubban.

Időpont: 
2018. december 8. 10.00 - 18.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
fesztivál
Részvételi/nevezési díj: 
A rendezvény a múzeumi belépőt megvásárolva ingyenesen látogatható. III. kerületi lakosok számára ingyenes a belépés a múzeumba.
További információ: 

További információk, előzetes jelentkezés a versenyekre a múzeum telefonszámán: 375-6249

Rendezvénysorozat cím: 
Játékklub a múzeumban
CsatolmányMéret
2018 Téli Játékfesztivál plakát726.89 kB
2018 Téli Játékfesztivál részletes program1.51 MB