Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 176. - Új játék: The Mind

The Mind társasjáték

A The Mind kártyajátékban játékosoknak ugyanis úgy kell lerakniuk a kezükben lévő számkártyákat, hogy azok egy hibátlan, növekvő számsort alkossanak. (Vagyis igen, ez egy újabb játék, ami a játékosok együttműködésén alapul, azaz kooperatív játék.) És hogy mi ebben a kihívás? Az, hogy 1) semmilyen módon nem adhatnak egymásnak információt, kinek milyen kártya van a kezében 2) bárki bármikor lerakhat egy kártyát, azaz nincs játékos-sorrend.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kkel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2018. december 10. 16.00 - 19.00