Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 151. - Kiemelt játék: Dixit 2 - Kalandok

Dixit 2 - Kalandok

A díjnyertes és népszerű asszociációs társasjáték-sorozat, a Dixit első kiegészítője, a Dixit 2 Kalandok 84 új kártyával bővíti az alapjáték pakliját. Merülj hát el újra az érzelmek és megérzések sejtelmes világában, és találd meg a választ az örök kérdésre – vajon mi járhat épp a másik fejében…?

Merülj hát el újra az érzelmek és megérzések sejtelmes világában, és találd meg a választ az örök kérdésre – vajon mi járhat épp a másik fejében…? 84 új kártyával bővíti az alapjáték pakliját. A képek most is a zseniális Marie Cardouat festőművész munkái, és tökéletesen illeszkednek bármely más későbbi Dixit-kiegészítőhöz is.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kkel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2018. május 28. 16.00 - 19.00