Családi társasjáték klub 159. CSÜTÖRTÖKÖN ! - Játék öleléssel

Játék Céh játékai a 20. jáTÉKA kiállításon

A Játék Céh kiállításának alkotásai olyan sikeresek a gyerekek körében, hogy a Gyermekházban, a foglalkozásokra jövet-menet állandóan a tárlókra tapadnak, nézik a babákat, mackókat, játékokat. Itt az egyedülálló alkalom: a klubban kivesszük a tárlókból a féltve őrzött játékokat és meg lehet kicsit, óvatosan ölelgetni azokat, egy kicsit játszani velük a szülők és játékmestereink felügyeletével.

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni, gyere közénk! Több mint 300 féle játék közül választhatsz. Játékmestereink segítenek a játékszabályok megismerésében. Már 6 éves kortól várjuk a gyerekeket és szüleiket, és vannak látogatók 90 éves korúakig minden korosztályból.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható, nincs tagdíj, nincs belépődíj!

2018. március 29. 18.00 - 21.00