Bejelentkezés

Címlap

Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 106. - Kiemelt játék: Battle Sheep

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Battle Sheep társasjáték

A Battle Sheep társasjátékban a játékmenet igazán offenzív és direkt egymás elleni játékot követel. Pozitívum viszont, hogy a pályák játékról játékra variálódnak és sokféle stratégia bevethető a győzelem elérésének érdekében. A játék egyik legnagyobb dilemmája, hogy mikor mennyi bárányt vigyél át egyik mezőről a másikra. Ha ugyanis túl sokat hagysz hátra, akkor bekerítve használhatatlanná válnak, ha pedig túl keveset, akkor a területedet nem fogod tudni jó ütemben növelni.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kkel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

A homoludens.hu Egyesülettel együttműködve 2014 novemberében indította el a könyvtár a családi társasjátékklubot felnőttek és 8 évesnél idősebb gyerekek számára. A klub célja, hogy az érdeklődők baráti környezetben próbálhassanak ki új, egyszerűen elsajátítható társasjátékokat.

Időpont: 
2017. április 10. 16.00 - 19.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
Rendezvénysorozat cím: 
KSH Társasjáték Klub