Társasjátékklub a KSH Könyvtárban 92. - Aranyásók bajnokság

Aranyásók

Ez esztendő utolsó klubdélutánján Aranyásók 1 kártyajáték bajnokságot rendezünk. Helyben megtanulható játék, könnyű szabályokkal. A győzteseket kedves ajándékokkal jutalmazzuk. Ebben a kártyajátékban a játékosok egy-egy törpe szerepébe bújnak bele. Mint bányászok kutatnak a bánya mélyén rejlő arany után. Hirtelen meglendül egy csákány és összezúzza a bányászlámpát. A szabotőr akcióba lépett. De kiből lesz szabotőr és kiből becsületes bányász? Erről a törpe-kártyák döntenek. Ezeket a szerepeket a játék elején kell kihúzni és csak a kör végén szabad felfedni.

A KSH Könyvtár a Széll Kálmán (Moszkva) tértől tíz percre található intézmény. Nemcsak szakkönyvtárként, hanem gyereksarokkal, pelenkázóval, szépirodalmi gyűjteménnyel, magazinokkal, DVD-kkel, kulturális programokkal és akadálymentes környezettel vár minden érdeklődőt.

2016. december 19. 16.00 - 19.00