Eszperente verseny 2014

Az elmúlt évek alatt sok száz játékos járt nálunk a Családi Társasjáték Klubban. Aki még nem tudott eljönni hozzánk, az is képet kaphat arról, milyen a hangulat, mikkel játszunk a Klubban az Internet Játékházban publikált rendezvénynaptár és a rendezvényeken készült fotóalbumok segítségével.
A Klubban sokféle játékot tanítunk meg, játékbemutatókat, versenyeket szervezünk, játékkiállítás sorozatot rendezünk, tanácsot adunk, milyen játékot érdemes venni a család számára.
Meg tudnátok fogalmazni, mi is a Családi Társasjáték Klub eszperente nyelven, azaz magánhangzóként csupa "e" betűt felhasználva?

Azok között, akik 2014.09.26. és 10.31. között beküldenek a Családi Társasjáték Klubra eszperentét, sorsoláson vesznek részt.

Versenyfeltételek
A megfejtés beküldéséhez regisztrálni kell (ha még nem tetted meg korábban) az Internet Játékházban és az agytörő feladványok között megjelenő "Eszperente - Családi Társasjáték Klub" feladványra az ott levő űrlapon be kell küldeni a megfejtést. A megfejtést szerkesztőink értékelik, és ennek eredményéről értesítést küldünk emailben.
Akiknek nincs Internet kapcsolatuk, azok a Családi Társasjáték Klubban és a Ki nevet a végén Társaskörben is bediktálhatják a megfejtésüket és így nekik is van esélyük nyerni.

Ki nyer?
Mindenki több megfejtést is beküldhet, de személyenként csak 1-1 sorsolási szelvény kerül a kalapba.
A sorsolást az elfogadott megfejtést beküldő megfejtők között 2014.11.07-én, a Családi Társasjáték Klubban tartjuk. Ha nincs ott a nyertes, akkor elküldjük a nyereményét.

2014. szeptember 26 (Egész nap) - 2014. október 31 (Egész nap)
verseny