Bejelentkezés

Címlap

Családi társasjáték klub 83. - Nyelvi játékok

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.

Új témánk a nyelvi játékok, betű és szójátékok. Hozunk olyanokat, amelyeket jelenleg lehet boltban kapni, és olyanokat is, amelyeket legfeljebb turkálóban, on-line piactereken. A magyar nyelvű játékokon kívül még angol játékaink is vannak, amelyek az ékezetes betűk nélkül az angol nyelv gyakorlására alkalmasak. Ha van ott hon nyelvi játékod, kérjük hozd el, szívesen kipróbálnánk!
Játéklista
Kiállításon is megtekinthető játékok: Blanko, Blanko Junior, Tick... Tack... Bumm, Tick... Tack... Bumm Junior, Rummikub betűs, Duplex, Wordrop, Boggle, Szókra-tesz, Form a Word; Kocka ABC, Szókirakó logi tüske, Betű-és számkirakó puzzle.
A kiállításon helyhiány miatt nem látható, de a klubban kipróbálható játékok: Betűtorony, Scrabble, Szópárbaj.

Újdonság: viszünk nyelvi játékokkal kapcsolatos magyar és angol nyelvű könyveket, lehet olvasgatni, ötleteket venni belőlük.

Nyelvi játék kiállítás megnyitó
jáTÉKA kiállítás 6: Nyelv-elő! 18.30-kor nyitjuk meg.

Anagramma verseny
Csapatverseny családoknak, baráti társaságoknak 19.00-kor kezdődik, Soós Balázs vezeti.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (várhatóan Wizard, Kecskefogó, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double, Playmobil figura, franciakártya pakli, autós kártyák). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. szeptember 26. 18.00 - 21.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Rendezvénysorozat cím: 
Családi társasjáték klub