Családi társasjáték klub 76. - puzzle, puzzle, puzzle

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.

Mindenféle fajta puzzle játékot előszedünk, a klasszikusoktól a különlegesekig. Ha van valamilyen érdekes puzzle-d, esetleg kiraktál egy szépet, felragasztottad papírra, kérlek hozd be, hogy mi is megcsodálhassuk!

jáTÉKA 4: Ezt rakd ki!
Kiállítás megnyitót tartunk 18.15-től.

Puzzle kirakó verseny
A puzzle verseny 18.30-kor kezdődik.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, Kecskefogó, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

2014. április 11. 18.00 - 21.00

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A klub idejének nagy részét a

A klub idejének nagy részét a puzzle verseny foglalta le (arról részletesen a verseny beszámolójában olvashatók információk). A verseny alatt Sándor foglalt le néhány gyereket a tabletje segítségével logikai játékokkal, ill. akik nem versenyeztek, azok az Első kvízjátékom-mal játszottak. A verseny után gyorsan felvittünk néhány doboznyi játékot, így volt Wizard, Abalone, Repello, Rolit játék. A következő alkalommal már a kertben kezdünk, hozzuk a kerti játékokat!