Családi társasjáték klub 71. - rajzold, mutogasd, mondd: Activity és Activity Disney

Activity Original társasjáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékaink: Activity Original és Activity Disney
Activity Original
Kreatív kommunikációs játék. A kártyákon levő szavakat, kifejezéseket a csapattársakkal mutogatva, körülírva vagy lerajzolva kell megértetni. Minél nehezebb feladat, annál több pontot ér.
Activity Disney Gyerek
Kártyáit és játékfelületét a Disney klasszikus mesékből megismert szereplők díszítik. A kártyákon szereplő feladványok is a Disney mesék világából valóak. A mesehősők egy igazán vidám játékra csábítják a gyerekeket. A játék fejleszti a gyermekek kifejezőképességét, kézügyességét és problémamegoldó képességét.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

2014. január 31. 18.00 - 21.00

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Már nem csak az emeleten,

Már nem csak az emeleten, hanem a földszinten is játszottunk, annyian voltunk, 42-en. Ildi a párjának szervezett szülinapi játékbulit 12 fővel, Balázs a rokonaival és azok barátaival foglalt egy nagy asztalt (ők aztán szinte egész este jól elszórakoztak a Good Friends játékkal). Kitti már múlt héten megszervezte a mostani Bang partit. Nagy örömünkre Buza Gyula is el tudott jönni, így egész este lehetett nála ostáblázni tanulni. Zsuzsa feltette a falra azt a különleges origamis dekorációt, amit a Civil Napra készített az egyesületünk számára. Az alapzajt felerősítette a Speed Cups óriás változatának huppogása, és a földszenten kipakoltuk a szintén óriás méretű Csupa csupasz tyúkeszűt a gyerekeknek. Ami még előkerült az este folyamán: Maradj Talpon, Wizard, Száguldó robotok, Abalone, Mamutvadász, Dino Park, Quoridor, Kang-a-roo, Klickado, CubiCup, Crokinole és néhány számítógépes logikai játék tableten.